Bijzondere vergader locatie gezocht?

Een ochtend, middag, avond of hele dag samenzitten? De Torenzaal is exclusief voor uw gasten beschikbaar om een lezing, vergadering, teambuilding, meerdaags congres of een andere bijeenkomst te faciliteren! Hierbij kunnen wij voor flip-overs, een Tv-scherm met HDMI verbinding en een geluidsinstallatie met microfoon zorgen.

IPANEMA

Diverse unieke vergaderlocaties onder één dak

Wij ontvangen u met een kop koffie, thee, mineraalwater en indien gewenst met verse vlaaien van Bakkerij Hermans.

Wij verzorgen tijdens uw bijeenkomst zeer diverse lunches. Een broodproeverij met rijkelijk belegde broodjes, huisgemaakte soepen en frisse salades worden bij ons met liefde bereid. Misschien heeft u liever een warme lunch zoals een gele curry met rijst, een (vegetarisch) lasagne buffet of ons “duuvels kiepke”? Een luxe uitgebreide 3-gangen lunch of een shared lunch geserveerd op etageres, niks is te gek!

Daarnaast werken wij nauw samen met het aangelegen Bonnefanten museum, waar ook twee vergaderruimtes beschikbaar zijn. De ideale combinatie als u graag vergadert in een zaal en afschakelt met een heerlijke huisgemaakte lunch in onze Torenzaal. Samen met onze collega’s bij het museum bieden wij de optie om ook lunch en koffie buffetten te verzorgen in de vergaderzalen. Voor de beschikbaarheid van de zalen in het Bonnefanten kunt u een mail sturen naar [email protected].

Bent u rolstoel gebonden? Er is een invalidenplaats op het eigen parkeerterrein van het museum. Voer hiervoor ‘Daemslunet’ in bij uw navigatiesysteem. Ga naar de maaszijde en druk op de bel bij het linker terras, onze collega’s zorgen dat de lift gereed wordt gemaakt. Binnen openingstijden van het Bonnefanten (11.00 – 17.00 uur) kunt u gebruik maken van de ingang van het museum.

IPANEMA

Neem contact op

Wie een bijzondere vergaderlocatie wilt huren, is bij Ipanema aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring om de zaalinrichting, audiovisuele apparatuur en catering volledig naar wens uit te voeren. Meer weten over de mogelijkheden? Vraag via het contactformulier een vrijblijvende offerte aan.

Andere vraag? Neem gerust contact met ons op. Hiervoor kunt u ons bellen op 043-3290157 of stuur een mail naar [email protected]. Wij staan u zo snel mogelijk te woord.