Eenvoudig een event locatie huren?

Heeft u een bijzondere gelegenheid en wilt u een event locatie huren? Dan bent u bij Ipanema in Maastricht aan het juiste adres. Hoewel wij zijn gevestigd in het Bonnefantenmuseum, zijn wij ook apart te bezoeken. Onze hoogwaardige catering wordt verzorgd door onze vaste partner Ria Joosten Catering & Evenementen. Ons ervaren personeel staat klaar om u volledig te ontzorgen waardoor u samen met uw familie en vrienden kunt genieten van de unieke smaken, bijzondere sfeer en meer. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk dan snel verder.

IPANEMA

Sfeervolle event locatie huren

Ipanema heet u van harte welkom in de Torenzaal welke ingericht is door kunstenaar Maurice Mentjes met muurschilderingen van Fons Haagmans. Deze ronde zaal is op diverse manieren in te richten waardoor de zaal zich leent voor groepslunches, recepties, (baby)borrels, reünie, diners, feesten, gala’s en meer.

De unieke sfeer gecombineerd met het prachtige uitzicht op de Maas, maakt het een gewilde locatie voor diners, feesten, recepties en andere bijeenkomsten. De zaal heeft een oppervlakte van 250 vierkante meter met ingebouwde luxe bar.

Het restaurant van Ipanema is overdag geopend voor de museumgasten van het Bonnefanten. In de avonduren is het mogelijk om ook het restaurant te huren en is de gehele locatie voor u en uw gasten beschikbaar tot 01.00 uur.

Voor bruiloften leent de locatie zich uitstekend voor het diner en feest.

Klik hier voor informatie over de mogelijkheden van diners en feesten.

IPANEMA

Neem contact op

Wie een bijzondere event locatie wilt huren, is bij Ipanema aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring om de zaalinrichting, audiovisuele apparatuur en catering volledig naar wens uit te voeren. Meer weten over de mogelijkheden? Vraag via het contactformulier een vrijblijvende offerte aan.

Andere vraag? Neem gerust contact met ons op. Hiervoor kunt u ons bellen op 043-3290157 of stuur een mail naar [email protected]. Wij staan u zo snel mogelijk te woord.