IPANEMA

Uniek bedrijfsfeest bij Ipanema

Ipanema heet u van harte welkom in de Torenzaal welke ingericht is door kunstenaar Maurice Mentjes met muurschilderingen van Fons Haagmans. Deze ronde zaal is op diverse manieren in te richten waardoor de zaal zich leent voor groepslunches, recepties, borrels, diners, feesten en meer.

De unieke sfeer gecombineerd met het prachtige uitzicht op de Maas, maakt het een gewilde locatie voor diners, feesten, recepties en andere bijeenkomsten. De zaal heeft een oppervlakte van 250 vierkante meter met ingebouwde luxe bar.

Het restaurant van Ipanema is overdag geopend voor de museumgasten van het Bonnefanten. In de avonduren is het mogelijk om ook het restaurant te huren en is de gehele locatie voor u en uw gasten beschikbaar.

Klik hier voor informatie over de mogelijkheden van diners en feesten.

IPANEMA

Neem contact op

Dankzij onze uitzonderlijke catering die wordt verzorgd door onze vaste partner (link naar Ria Joosten, top!) zijn wij in staat om al uw wensen tot in detail uit te voeren. Samen zorgen wij voor onvergetelijke feesten en unieke bijeenkomsten. Meer weten over de mogelijkheden? Vraag via het contactformulier een vrijblijvende offerte aan.

Andere vraag? Neem gerust contact met ons op. Hiervoor kunt u ons bellen op 043-3290157 of stuur een mail naar [email protected]. Wij staan u zo snel mogelijk te woord.