Dineren en feesten bij Ipanema

Genieten van een heerlijk diner afgestemd op uw wensen? In combinatie met het restaurant kunt u heerlijk dineren met vrienden, familie en collega’s waarna jullie kunnen dansen en feesten in de Torenzaal.

IPANEMA

Dineren in stijl

Tijdens een diner verrassen wij u en uw gasten met diverse culinaire lekkernijen. Samen stellen we een passend diner samen waarbij de mogelijkheden eindeloos zijn.

Graag bespreken wij persoonlijk de invulling, zeker gezien het feit dat wij graag inspelen op uw wensen en natuurlijk het seizoen! Daarnaast bestaat de mogelijkheid om naast een klassiek sit-down diner met bijvoorbeeld drie of vier gangen met heerlijke amuses vooraf, te kiezen voor een walking dinner, sharing dinning of Live cooking.

Een walking dinner is een overheerlijk diner in een bijzondere vorm. Veelal in een informele setting, waarbij de gasten niet aangewezen zijn op één zitplaats, maar de tijd hebben om de aanwezigen te ontmoeten. De gasten mogen genieten van een aantal geselecteerde culinaire hoogstandjes. Deze gerechten zijn gemakkelijk te eten en worden in overleg op elkaar afgestemd en prachtig opgemaakt.

Samen genieten van de lekkerste gerechten, dat kan met een sharing dinner! Wij serveren een prachtige samenstelling van de mooiste gerechten midden op de tafel. U deelt de gerechten met uw gezelschap. Zo ontstaat automatisch een heerlijk ontspannen en gezellige sfeer aan tafel!

Een evenement compleet verzorgd bij Ipanema is misschien al een feestje, maar live cooking voegt daar nog een extra dimensie aan toe. De lekkerste gerechten worden voor het oog van uw gasten bereid. Onze koks die live barbecueën of de meest verfijnde gerechten maken! Wat dacht u van een amuse die we op de hand van uw gasten bereiden? Al met al bieden wij genoeg mogelijkheden om uw gasten op culinair gebied te verrassen tijdens uw evenement!

IPANEMA

Onvergetelijk feest in de Torenzaal

Zorgen voor de connectie binnen het team, een collega in het zonnetje zetten, even afschakelen na een dag vergaderen of is er iets te vieren in uw familie en vriendenkring? Het kan allemaal bij Ipanema!

Wij organiseren uw borrel, receptie, jubileum, (verjaardag)feest of gala precies naar uw wensen.

Versieringen zoals ballontrossen, kaarsen en bloemen in kleuren naar keuze, krijtborden, piketpaaltjes en rode lopers worden voor u geregeld. Gezellige achtergrondmuziek voor de hele zaal en het terras kan worden afgespeeld op onze mooie muziek box met microfoon voor eventuele speeches. Voor uitgebreide muziekinstallaties, DJs, licht en geluid stellen wij u graag voor aan onze vaste partner.

Uw evenement is natuurlijk niet compleet zonder de nodige (non) alcoholische versnaperingen. Begin met een mooi toastmoment met cava, prosecco of champagne en geniet de gehele dag van een divers aanbod aan frisdranken, heerlijke huiswijnen of limburgse wijnen van wijngoed Thorn en Gouverneur speciaalbieren of pilsener van Lindeboom Bierbrouwerij.

Daarnaast weten wij als geen ander hoe culinaire lekkernijen gewaardeerd worden tijdens een evenement. Wij zorgen er dan ook altijd voor dat uw gasten worden verrast met de lekkerste en meest creatieve hapjes en amuses. We doen naar wens ludieke suggesties die passen bij uw gekozen thema en het beschikbare budget en zorgen er tevens voor dat de hapjes creatief en deskundig worden gepresenteerd.

IPANEMA

Neem contact op

Klinkt dit als muziek in de oren? Onze Sales en eventmanager  denken graag met u mee om alle mogelijkheden te bespreken zodat u zorgeloos kunt genieten van uw evenement.

Vraag via het contactformulier een vrijblijvende offerte aan. Andere vraag? Neem gerust contact met ons op. Hiervoor kunt u ons bellen op 043-3290157 of stuur een mail naar [email protected]. Wij staan u zo snel mogelijk te woord.